Nosaltres

Image

Ens remontem a l'any 1993 quan vem fundar la empresa de catering y serveis Cinco Bayas, nom que procedeix dels cinc tipos de colors de la pebre que existeixen.

Concients de cobrir totes les necesitats dels nostres clients, participem en la vostre celebració a partir d'on vuste ho requereix: desde la posta en escena amb les millors cases de materials fins un bon servei amb el nostre equip jove i qualificat aixi com d'una cuidada gastronomia.

Actualment tambe disposem d'un espai magic per celebrar els seus events en el Baix Emporda.

Cinco Bayas es conscient de que cada posada en escena es diferent y per aquest motiu pot contar amb la nostre flexibilitat a l'hora de elaborar el seu presupost, això ens permet treballar amb una gran diversitat de clients els quals pensem que tenen unes preferències o necessitats determinades, pel tipus d’esdeveniment a celebrar o pressupost condicionat que nosaltres farem possible. Aprofitem el nostre equip jove i amb ganes de treballar per fer de cada celebració algo especial i que cada convidat ho recordi de manera exclusiva.               
.
Ens desplacem amb la nostre insfrastructura al lloc asenyalat, Cinco Bayas és una empresa que tal i com deïem participa en l’esdeveniment a partir d’on el client requereixi dels nostres serveis, aixi doncs disposem d’una infraestructura que ens permet ser grans o més reduïts en funció del esdeveniment. Any rera any hem fet possible tot alló que el client proposava i això ens ha fet crèixer i haver de muntar tot tipus d’infraestructures móvils per poder atendre aquestes demandes.
Esmorzars, coffee breaks,lunch,dinas, sopars... tant per empreses com per particulars.

A Cinco Bayas som conscients de que cada reunió o celebració pot començar a partir d’un esmorzar, sopar o un coffee break... és per això que oferim tos aquets serveis sense tenir en compte el número de convidats que ha estat possible perque a Cinco Bayas hem anat creixent amb el nostre equip i infraestructura sempre amb el client, cubrint les seves necessitats i aquesta flexibilitat és la que ens ha permés ser presents com a empresa de càtering i serveis d’hostalería en el día d’avui.

Nosaltres, Sergio i Sònia sóm presents des de la posada en escena fins al final de l´event per garantir al màxim l’éxit del mateix, sempre hem pensat que som els responsables finals de l’éxit de tota celebració per petita que sigui i per atendre qualsevol valoració que hagi de fer el client, per això també ho considerem un tracte personalitzat.
Per a tot això ens agradaría poder comptar amb la seva solicitud d’informació per poder-ho fer possible.
per això contem de la nostra pàgina web aixi com del telèfons móvils de contacte en els que sempre podrà parlar directament amb nosaltres